2014-12-04 18:32:47• hírek • Szatmár.ro

Kirakodóvásárt szervezett a Voinicelul óvoda

A csütörtök délutáni kirakodóvásáron gyűlt pénzt is az óvoda udvarainak szebbé tételére költik.

Szatmárnémeti talán legnépesebb óvodája a 16-os lakótelepen található Voinicelul: három épületben működik és közel négyszáz gyerkőc tanul ezekban nap mint nap.

Csütörtökön az óvoda B épületének udvarán kirakodóvásárt rendeztek, amelyen a gyerekek és szülők is remekül szórakozhattak. Igaz, a gyerekek álltak a középpontban, volt célbadobás, közös rajzolás, a fázósabbak egy-egy pohár forró teával melegíthették fel magukat. Nagy volt az érdeklődés az udvaron található fillegóriánál is: itt lehetett 5-10 lejért megvásárolni a gyerekek által készített karácsonyi díszeket.

A Voinicelul óvodában most szerveztek először téli rendezvényt, de az ősszel már volt hasonló. Az ilyen rendezvények célja az adománygyűjtés, ugyanis ha összegyűl a megfelelő összeg, az óvoda vezetősége mindenik épület udvarára kisházakat venne, hogy kicsit színesebbé tegyék a szabad levegőn töltött időt.

A szülők lehetőségeikhez mérten adakoznak, elvárt összeg soha nincs, az óvoda vezetői pedig a legkisebb anyagi segítségnek is nagyon örülnek.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: